България няма да бъде  домакин на турнир от Волейболната лига

...
България няма да бъде  домакин на турнир от Волейболната лига
Коментари Харесай

България няма да приеме мачове от Лигата на нациите през 2024-а година

България няма да бъде  домакин на шампионат от Волейболната лига на нациите при мъжете за 2024-а година. Това излиза наяве, откакто FIVB разгласи домакините на всички шест шампионата от предварителната фаза.

„ Лъвовете “ ще започват своето присъединяване на шампионата в Анталия (Турция), където ще са още тимовете на домакините, Полша, Съединени американски щати, Словения, Франция, Нидерландия и Канада. Надпреварата ще се организира сред 21 и 26 май.

Във втората спортна седмица (4-9 юни) българите, които би трябвало да бъдат водени от Джанлоренцо Бленджини, ще пътуват до Япония за присъединяване в шампионата, чийто прецизен хазаин ще бъде разгласен на по-късен стадий. В него присъединяване с изключение на България и Япония ще вземат още Бразилия, Полша, Словения, Иран, Турция и Германия.

Финалният шампионат, в който ще взе участие България ще бъде този в Любляна (Словения), където конкуренция ще бъде от 18 до 23 юни. В словенската столица присъединяване ще вземат още отборите на Полша, Италия, Аржентина, Сърбия, Турция и Куба.

Както и през последните две години всеки тим ще изиграе 12 дуела в границите на предварителната фаза. Точните противници, против които ще се изправят родните национали ще бъдат оповестени на по-късен стадий.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР